Vernieuwing Mondzorg Baarn

 

Beste patiënten,

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Maryse Janssen en woon sinds 2014 met veel plezier met mijn man en drie zoontjes in Baarn. Op 1 juli aanstaande neem ik de tandartspraktijk Mondzorg Baarn van Bahram Assad Zadeh over.

De afgelopen 13 jaar heb ik als tandarts in verschillende tandartspraktijken gewerkt, waaronder een aantal jaren bij de Jeugdtandzorg in Den Haag. Dit was een bewuste keuze, omdat vroege behandelingen van kinderen veel leed in de toekomst kan voorkomen. Dit geldt natuurlijk ook voor volwassenen. Mijn motto is: “liever klachten voorkomen, dan klachten behandelen”. Dit betekent dat ik veel waarde hecht aan preventie.

Naast het voor u bekende en vertrouwde team van Mondzorg Baarn, bestaande uit de tandarts-implantoloog Daan Noorman en tandartsassistente Margot van Langen, zal ook Sander Loos, tandarts-endodontoloog (gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen) ons team komen versterken. Ik ken het team goed en verheug mij erop om met deze kundige en gepassioneerde mensen samen te werken. Binnenkort zal ook een mondhygiëniste zich bij ons team aansluiten.

Graag willen wij een praktijk neerzetten waarin iedere patiënt, jong en oud, zich thuis voelt en waar kwaliteit voorop staat. Als team zijn wij enorm enthousiast over de voortzetting van de vernieuwde praktijk Mondzorg Baarn. Wij zien er enorm naar uit u in onze mooie praktijk te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Maryse Janssen en team Mondzorg Baarn

 

 

Copyright © 2020 Mondzorg Baarn, All rights reserved.